BEANS

DaSilva Beans is ronduit heerlijke koffie van de hoogste kwaliteit met een vol, krachtig aroma. Bonen van verschillende gebieden, gecombineerd met een variëteit aan brand- en blendmethodes geven aan echte koffieliefhebbers een brede selectie in sterkte en smaak. De koffiebonen die gebruikt worden om DaSilva Beans te maken bestaan uit de fijnste arabica en robusta bonen verbouwd over de hele wereld. Tijdens het branden laat onze koffiebrander de bijzondere aroma’s en het volle karakter vrijkomen. Wij vertrouwen op dit traditionele brandproces die onze unieke en heerlijke blends creëert.

Ons gehele assortiment koffie en cacao voor de zakelijke markt is volledig gecertificeerd met het Max Havelaar keurmerk voor Fairtrade of UTZ certified.

Duurzaamheid is de afgelopen jaren van een ‘trend’ uitgegroeid naar een ‘behoefte’ die de overheid, bedrijven én gebruikers volledig hebben omarmd. De vraag naar duurzame en biologische koffie en thee is sterk gestegen. Onze overstap naar 100% FAIRTRADE koffie en cacao voor de zakelijke markt is een bewuste keuze met het oog op de toekomst.

Vanuit de beste variëteiten koffie van de hele wereld stelt DaSilva Beans & Leafs koffie´s samen. De selectie van de groene bonen en het zorgvuldig branden, dat met geduld en vakmanschap wordt betracht, stellen ons in de mogelijkheid om een perfecte kwaliteit te bereiken, waarmee ieder van onze koffie’s zijn eigen karakter en heerlijke smaak krijgt. Maak een keuze uit onze unieke collectie’s: Essentials® signature blends, Passionate Moments®, Make your own® en ons unieke concept voor echt verse koffie Vers Gebrand®.

VERS GEBRAND®

De specialty en gourmet koffie van DaSilva Beans wordt elke week speciaal ambachtelijk gebrand en altijd vers bij u geleverd. DaSilva Beans heeft met passie een topselectie voor u samengesteld. Laat u verrassen en geniet van de ultieme smaakbeleving. Vers Gebrand® is nieuw in Nederland en dat maakt het speciaal.

BEKIJK ASSORTIMENT

MAKE YOUR OWN®

Ga met ons mee op ontdekkingsreis door de bijzondere wereld van koffie en ontdek uw eigen smaak. Vanuit verschillende gebieden uit de wereld selecteren wij steeds wisselend drie speciale koffiesoorten. U kunt met deze drie soorten vers gebrande bonen uw eigen koffie “blenden” en zo uw eigen smaakprofiel creëren. Om u op weg te helpen hebben we reeds een aantal melanges voor u samengesteld.

BEKIJK ASSORTIMENT

PASSIONATE MOMENTS®

Voor ieder moment een bijzondere koffie. Geen moment in uw leven is hetzelfde, waarom zou uw koffie dat dan wel zijn. Met onze speciaal samengestelde PASSIONATE MOMENTS® heeft u voor ieder speciaal moment een passende en bijzondere koffie.

Niet voor niets is onze slogan: Make the most of your everyday coffee !

BEKIJK ASSORTIMENT

ESSENTIALS® SIGNATURE BLEND

Vanuit de beste variëteiten koffie van de hele wereld stellen wij onze ESSENTIALS® signature blends samen. De selectie van de groene bonen en het zorgvuldig branden, dat met geduld en vakmanschap wordt betracht, stellen ons in de mogelijkheid om een perfecte kwaliteit te bereiken, waarmee ieder van onze koffie’s zijn eigen karakter en heerlijke smaak krijgt.

BEKIJK ASSORTIMENT

SINGLE ORIGINS®

Ga met ons mee op ontdekkingsreis door de bijzondere wereld van koffie en ontdek uw eigen smaak met DaSilva Single Origins®. Onze koffie’s uit Bolivia, Costa Rica, Ethiopië, El Salvador, Guatemala, Tanzania en Nicaragua

BEKIJK ASSORTIMENT

DaSilva Capsules

DaSilva Beans & Leafs koffie is nu ook verkrijgbaar in capsules voor Nespresso® machines. De drie overheerlijke blends die nu via de webshop verkrijgbaar zijn voor iedereen!

BEKIJK ASSORTIMENT