Met alleen de beste koffie bent u er nog niet. Goede koffie moet goed bereid worden, met professionele machines, zeker in de horeca.

DaSilva Beans & Leafs is leverancier van ’s werelds beste merken koffieapparatuur, zoals het duitse WMF, het zwitserse Schaerer en Egro en het italiaanse Rancilio. Daarnaast leveren wij koffiemachines van het nederlandse de Jong Duke en het italiaanse Rheavendors voor de zakelijke markt. En niet te vergeten de degelijke duitse machines van ECM uit Heidelberg voor de veeleisende thuisbarista.

Ook de koffiemolen die u gebruikt, heeft direct invloed op de kwaliteit. Wij leveren verschillende soorten handmatige molens. Daarnaast bieden wij molens van het merk Mahlkönig voor het zogenaamde ‘grind on demand’. Hierbij maalt u uw koffie pas wanneer u hem nodig heeft. Verser kan niet!

Bij alle machines kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Zo bent u altijd gegarandeerd van een optimaal werkende machine. Eventuele storingen worden direct en in bijna alle gevallen ter plaatse verholpen. Uw koffie, apparatuur, service en onderhoud zijn bij ons in één hand, voor optimale kwaliteitsbewaking.

Weet u nog niet welke machine bij u past of wilt u eerst eens testen? In onze showroom kunt u de verschillende machines en molens zelf uitproberen, voordat u uw keuze maakt. Wij adviseren u graag en vakkundig.

OFFERTE AANVRAGEN

 

BEKIJK ASSORTIMENT

ESPRESSOBAR DA SILVA

Het leven van Emidio da Silva draait om koffie en thee. In de rauwe ruimtes van de Tramkade heeft nu zijn eigen espressobar en koffiebranderij, met plek voor 150 man en een terras aan het water.

LEES MEER

 

FACEBOOK