Als retailer bent u altijd op zoek naar topkwaliteit producten, die weinig winkeloppervlakte in beslag nemen, maar een hoog rendement opleveren.

DaSilva Beans & Leafs maakt het door haar unieke wijze van presentatie mogelijk om op een relatief kleine winkeloppervlakte een uitgebreid koffie- en theeassortiment aan uw assortiment toe te voegen en daaruit een hoog rendement te behalen, zonder al te veel inspanningen.

In de Beantender® worden DaSilva Beans & Leafs koffiemelanges aangeboden vanuit compacte meubels, waarbij uw klanten de mogelijkheid wordt geboden om zelf de gewenst hoeveelheid bonen te tappen, of om te kiezen voor reeds voorverpakte hoeveelheden. In de Beantender® is een koffiemolen opgenomen. Hierdoor wordt kwaliteit en een uitgebreid assortiment gecombineerd met het gemak van zelfbediening.

De Leaftender® stelt de meest exclusieve theemelanges vanuit de hele wereld ter beschikking. Laat uw klanten kennismaken met de heerlijk geurende theemelanges van DaSilva Beans & Leafs, en laat hen wanen in de Oosterse Wereld met de smaakvolle Chai Thee, of genieten van de verfrissende Sencha Groene Thee.

DaSilva Beans & Leafs biedt volledige ondersteuning met alle tools om u als ondernemer succesvol te maken. Uiteraard wordt u ook getraind in onze producten en zijn er voldoende middelen beschikbaar om een uitstekende winkelpresentatie neer te zetten. Hierdoor is het mogelijk om op een vrij eenvoudige wijze additionele omzet te realiseren, met een ruime marge en een minimum aan winkeloppervlakte.

Interesse? Neem dan snel contact op.

OFFERTE AANVRAGEN