Durft u te kiezen voor passie en beleving op het werk? Gaat u niet mee met de massa en durft u te kiezen voor iets totaal anders ?

Dan is DaSilva Beans & Leafs echt iets voor u! Door het uitgebreide assortiment koffie- en theemelanges te combineren met hoogwaardige kwaliteit koffiemachines biedt DaSilva Beans & Leafs u alles wat u nodig heeft voor een overheerlijke kop koffie, ook op uw werk. Daarnaast zorgt onze professionele servicedienst ervoor dat u ongestoord kan blijven genieten van uw kop koffie.

Door te kiezen voor DaSilva Beans & Leafs laat u aan uw medewerkers en uw relaties zien, dat u kiest voor koffie met passie, zonder concessies te willen doen aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Een ogenschijnlijk eenvoudige kop koffie kan zo bijdragen aan de juiste uitstraling van uw bedrijfsfilosofie.

Uw interesse gewekt? Neem dan snel contact op en beleef de pure passie met DaSilva Beans & Leafs.

OFFERTE AANVRAGEN

 

BEKIJK ASSORTIMENT

ESPRESSOBAR DA SILVA

Het leven van Emidio da Silva draait om koffie en thee. In de rauwe ruimtes van de Tramkade heeft nu zijn eigen espressobar en koffiebranderij, met plek voor 150 man en een terras aan het water.

LEES MEER

 

FACEBOOK