CHAI TEA LATTE

Chai Tea Latte is in India al eeuwen het favoriete gekruide drankje en komt nu op als nieuwe grote trend in de arena voor koffie- en theespecialiteiten. Chai Tea Latte is een melange van zwarte thee, exotische kruiden en melk. we kunnen Chai Tea Latte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar troost, energie en een stukje geluk.

Chai Tea Latte is een geweldig alternatief voor thee of koffie. Het is een zwarte thee met melk, gewoonlijk met de hand gemaakt met verschillende kruiden, die door heel India van regio tot regio verschillen. De meest gebruikte ingrediënten zijn kardemom, kaneel, gember, kruidnagel en peper. Speciaal voor Da Silva zijn eigen recepten ontwikkeld. Chai Tea Latte is verkrijgbaar in twee smaken en verpakt in handige 1 kg blikken.

Chai Tea Latte is makkelijk te maken door een 1/2 scoop (14g) toe te voegen aan 180cc warme melk en goed door te roeren. U kunt ook een 1/2 scoop (14g) en 180cc melk in een melkkan doen en deze vervolgens met de stoompijp van uw espressomachine opschuimen en verwarmen voor een heerlijke Chai Tea Latte. Beide manieren zijn heerlijk!

SPICED CHAI TEA LATTE

Zuma Spiced Chai Tea Latte, een subtiele combinatie van natuurlijke ingrediënten waaronder honing en echte gember, kaneel, peper en kruidnagel.

ONLINE BESTELLEN

VANILLA CHAI TEA LATTE

Zuma Vanilla Chai Tea Latte, een zachte, romige blend van natuurlijke ingrediënten zoals vanille, gember, kaneel en nootmuskaat.

ONLINE BESTELLEN