DASILVA LEAFS COLLECTIONS

Thee is natuurlijk en modern. De drank is lekker, lichtverteerbaar en combineert alledaagse degelijkheid met gecultiveerde elegantie. DaSilva Beans & Leafs stelt jarenlange ervaring met deze buitengewone drank en onze hoogste eisen tot uw beschikking.

DaSilva Leafs is 100% natuurlijk. Unieke combinaties in smaak en geur nemen u mee naar alle uithoeken van de wereld. ‘Enjoy our tea, the smallest wellness-oasis in the world’ en u zult nooit meer anders willen.

Het topassortiment thee van DaSilva Beans & Leafs is met passie en zorg samengesteld. Het assortiment bevat unieke combinaties in smaak en geur die u naar alle uithoeken van de wereld brengt. Onze drie collecties, Premium, Organic en Wellness geven een ongekende pure theebeleving en slepen u mee in een unieke‘tea philosophy’.

ORGANIC® COLLECTION

Onze DaSilva Beans & Leafs Organic collectie is een theeassortiment met twaalf heerlijke theesoorten die volledig aansluiten bij de trend naar duurzame en biologische producten. Alle thee is van biologische teelt en gecertificeerd met zowel het EKO keurmerk als het officiële Europese BIO keurmerk. Ons registratie nummer bij SKAL is 026863.

BEKIJK ASSORTIMENT

WELLNESS® COLLECTION

Onze DaSilva Beans & Leafs Wellness collectie is een uniek theeassortiment van twaalf losse theesoorten , die zorgvuldig door onze theeproever zijn samengesteld. Laat u verleiden door aromatische ingrediënten en heerlijke smaken. Laat u verrassen door onze heerlijke Wellness collectie.

BEKIJK ASSORTIMENT

PREMIUM® COLLECTION

Onze DaSilva Beans & Leafs Premium collectie is een uniek theeassortiment van twaalf losse theesoorten, die aan de beste kwaliteit voldoen. Proef en beleef de sensatie van onze Premium collectie.

BEKIJK ASSORTIMENT