LEAFTENDER® THEEMACHINE

Tea’se your taste ……..Laat u verleiden door pure smaak

“Niet eerder smaakte thee uit een automaat zo goed als met het Leaftender-concept van Da Silva. Dé thee-innovatie voor de horeca- en conveniencemarkt met verse thee, per kopje gezet van grove hele, (biologische) theebladeren in plaats van theebuideltjes. Dat is niet eerder vertoond en dat is te proeven. De smaak is zo’n stap vooruit, dat mensen de thee graag mee naar huis willen nemen, en dat kan ook dankzij de fraaie shop-in-shop meubellijn met schapdisplays voor presentatie van de speciale stand up pouch theeverpakkingen.

De DaSilva Leaftender® biedt voor iedere (horeca)ondernemer gebruiksgemak, want het systeem is simpel in gebruik en dus eenvoudig schoon te maken en bij te vullen. Door de combinatie van gebruiksgemak en een kwalitatief zeer hoogwaardig product zijn de marges voor de horecaondernemer veel interessanter dan bij het gebruik van theebuideltjes.

De consument die bewust voor thee kiest, krijgt wat hij wil: hele bladthee van biologische teelt van absolute topkwaliteit. Bij de DaSilva Leaftender® draait het alleen om thee. Er is keuze uit maar liefst 18 verschillende smaken.

De DaSilva Leaftender® is uitstekend op zijn plek in de tankshop, maar ook in de horeca in zelfbedieningsrestaurants, bij het ontbijtbuffet, in het congrescentrum en op andere plekken waar mensen even tot rust kunnen komen met een uitstekende kop thee. De DaSilva Leaftender® is goed voor uitstekende thee die u zonder meer met veel genoegen voorzet aan al uw gasten en bezoekers.

Opties
– Elektronisch muntmechanisme
– Design meubels leverbaar

Sterke eigenschappen
– Veelzijdige prestaties
– Weinig dagelijks onderhoud
– Unieke T-BREW® zetgroep
– Touch screen display

Specificaties
Afmetingen: (BxHxD) 530 x 855 x 465 mm
Gewicht: 45 kg.
Elektrische aansluiting: 230V ~ 50Hz ~ 2,25 kW
Vaste wateraansluiting: 3/4“ GAS
Boiler inhoud: 5 liter

DOWNLOAD BROCHURE

 

OFFERTE AANVRAGEN