MACHINES

Met alleen de beste koffie bent u er nog niet. Goede koffie moet goed bereid worden, met professionele espresso- en koffiemachines, zeker in de horeca.

Da Silva is leverancier van ’s werelds beste merken koffieapparatuur, zoals Schaerer, La Marzocco en Kees van der Westen. Daarnaast leveren wij koffieautomaten  van het oer-Nederlandse bedrijf de Jong Duke en het Italiaanse Rheavendors voor de zakelijke markt. En niet te vergeten de degelijke en supergave espressomachines van ECM uit Heidelberg voor de veeleisende thuisbarista. En voor de coffee lovers die gaan voor gemak en luxe hebben we de volautomatische espressomachines van Jura in ons assortiment, die ook voor de klein zakelijke markt inzetbaar zijn. Ook de koffiemolen die u gebruikt, heeft direct invloed op de kwaliteit. Wij leveren verschillende soorten handmatige molens. Daarnaast bieden wij molens van het merk Mahlkönig voor het zogenaamde ‘grind on demand’. Hierbij maalt u uw koffie pas wanneer u hem nodig heeft. Verser kan niet! Bij alle machines kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Zo bent u altijd gegarandeerd van een optimaal werkende machine. Eventuele storingen worden direct en in bijna alle gevallen ter plaatse verholpen. Uw koffie, apparatuur, service en onderhoud zijn bij ons in één hand, voor optimale kwaliteitsbewaking. Weet u nog niet welke machine bij u past of wilt u eerst eens testen? In ons Coffee & Tea Experience center in Zaltbommel kunt u verschillende machines en molens zelf uitproberen, voordat u uw keuze maakt. Wij adviseren u graag en vakkundig.

BEANTENDER @ HOME

Op zoek naar een professionele espressomachine of een volautomatische koffiemachine om een optimale koffie beleving in huis te halen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

LEES MEER

BEANTENDER @ WORK

Durft u te kiezen voor passie en beleving op het werk? Gaat u niet mee met de massa en durft u te kiezen voor iets totaal anders?

LEES MEER

BEANTENDER @ HORECA

Met alleen de beste koffie bent u er nog niet. Goede koffie moet goed bereid worden, met professionele machines, zeker in de horeca.

LEES MEER