MACHINES

Met alleen de beste koffie bent u er nog niet. Goede koffie moet goed bereid worden, met professionele machines, zeker in de horeca.

DaSilva Beans & Leafs is leverancier van ’s werelds beste merken koffieapparatuur, zoals het duitse WMF, het zwitserse Schaerer en Egro en het italiaanse Rancilio. Daarnaast leveren wij koffiemachines van het nederlandse de Jong Duke en het italiaanse Rheavendors voor de zakelijke markt. En niet te vergeten de degelijke duitse machines van ECM uit Heidelberg voor de veeleisende thuisbarista. Ook de koffiemolen die u gebruikt, heeft direct invloed op de kwaliteit. Wij leveren verschillende soorten handmatige molens. Daarnaast bieden wij molens van het merk Mahlkönig voor het zogenaamde ‘grind on demand’. Hierbij maalt u uw koffie pas wanneer u hem nodig heeft. Verser kan niet! Bij alle machines kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Zo bent u altijd gegarandeerd van een optimaal werkende machine. Eventuele storingen worden direct en in bijna alle gevallen ter plaatse verholpen. Uw koffie, apparatuur, service en onderhoud zijn bij ons in één hand, voor optimale kwaliteitsbewaking. Weet u nog niet welke machine bij u past of wilt u eerst eens testen? In onze showroom kunt u de verschillende machines en molens zelf uitproberen, voordat u uw keuze maakt. Wij adviseren u graag en vakkundig.

BEANTENDER @ HOME

Op zoek naar professionele machines om thuis de optimale koffie beleving in huis te halen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

LEES MEER

BEANTENDER @ WORK

Durft u te kiezen voor passie en beleving op het werk? Gaat u niet mee met de massa en durft u te kiezen voor iets totaal anders?

LEES MEER

BEANTENDER @ HORECA

Met alleen de beste koffie bent u er nog niet. Goede koffie moet goed bereid worden, met professionele machines, zeker in de horeca.

LEES MEER