DASILVA’S DNA

Ons DNA, waar staat Da Silva voor en wat we voor u doen, u leest het hier.

Ons DNA: 1 – Durf anders te denken
Da Silva heeft passie voor koffie en thee en dat proeft u. Onze producten zijn geselecteerd op de hoogste kwaliteit en alleen de beste producten vormen onderdeel van ons assortiment. Da Silva geeft u de garantie dat onze koffie altijd vers in onze koffiebranderij wordt gebrand en verpakt, zodat wij tegen u kunnen zeggen ‘Make the most of your everyday coffee’. Daarnaast selecteren wij alleen de beste thee voor u. Onze unieke theecollecties bieden u een ware ‘tea philosophy’. Het professionele team van Da Silva medewerkers helpt u graag met het vinden van de juiste producten.

Ons DNA: 2 – Verras elkaar met ideeën
Da Silva wil u op een eenvoudige manier, maar met unieke concepten een hoge en constante kwaliteit koffie en thee bieden. Wij werken klantgericht en met een heldere en open bedrijfsvoering. Gewoon, zoals het hoort….

Ons DNA: 3 – Hou rekening met anderen
Al onze koffie is 100% FAIRTRADE en duurzaam geproduceerd, gecertificeerd met het FAIRTRADE, UTZ, Rainforest Alliance keurmerk of ingekocht via DIRECT TRADE rechtstreeks van de koffieboeren. Op deze manier weten wij zeker dat er sprake is van eerlijke handel in de gehele productieketen. Da Silva is met haar certificeringen zelfs het eerste bedrijf in de automatenbranche dat 100% is overgegaan op duurzame FAIRTRADE koffie. Tevens zijn wij SKAL gecertificeerd, voor onze biologische producten.

Ons DNA: 4 – Bied een oplossing voor elke vraag
Da Silva beseft zich dat elke klant verschillend is. Uw persoonlijke wensen en behoeften staan bij ons centraal. Wij bieden u concepten op maat, omdat wij u graag willen laten genieten van de beste koffie en thee die geschikt is in uw situatie.

Ons DNA: 5 – Begin waar anderen ophouden
Da Silva biedt haar klanten alleen de beste service. Bij storing lossen wij uw problemen binnen 24 uur op. Voor bestellingen geldt; voor 17.00 uur besteld, de volgende dag geleverd. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent.

Ons DNA: 6 – Zoek eenvoud in complexiteit
Het team van Da Silvabeschikt over de nodige ervaring en vakbekwaamheid om u op een professionele manier van dienst te kunnen zijn. Met de kennis die Da Silva in huis heeft, denken wij niet in problemen, maar in oplossingen.

Ons DNA: 7 – En doe het met plezier
Voor Da Silva staan onze klanten centraal. Voor ons is het belangrijk dat u tevreden bent. Wij willen u leren kennen en aan uw persoonlijke wensen en behoeften voldoen, zodat u de aandacht krijgt die u verdient. Alle medewerkers van Da Silva staan elke dag weer voor u klaar en beantwoorden met plezier al uw vragen.